MINA HUNDAR

I kenneln finns för närvarande 3 st dvärgschnauzers.

Multichampion, multivinnare, service-, signal- , samt diabeteshund

CHOTTAN´S EL PRINCIPÉ , THEO

S 11373/2007

Theo är min första dvärgschnauzer. Han är en mkt social och framåt herre, lätt att träna, är alltid med på noterna. Theo är far till 4 valpkullar. Hans ena dotter Myra arbetar som terapihund, hon har samma härliga temperament som sin far. Theo är även pappa till min egen Minova som förhoppningsvis kommer att utbildas till servicehund även hon.

CHOTTAN´S OF COURSE I DO; ROBIN

S51127/2009

Jag hade tänkt utöka flocken med en tik från kullen där han föddes men då det blev bara en tik och hon redan var tingad så flyttade en liten Robin in istället. Han är en herre med stor personlighet och integritet.

Robin är sparsamt utställd men har ett cert, han har även deltagit i BIS 2 vinnande uppfödargrupp.

Robin är pappa till en kull född hos kennel Sveabus.

TOP TIC´S ALWAYS ON DUTY, MINOVA

Minova är min förstfödda egenuppfödda valp. En tjej som mkt tidigt visade att hon minsann inte hade för avsikt att flytta härifrån. När det kom valpköpare rusade de andra valparna fram överlyckliga men inte hon, hon låg kvar och kollade in men gjorde inte ngt för att hälsa. Och jag ångrar inte en sekund att det blev hon som stannade, hon är en jättehärlig tik med stor arbetsvilja, fattar snabbt. Pappa till Minova är Theo och mamma är Siri, Lakejs Lovely Little Siri,

Minova har ställts ut som valp med BIR samt en gång som junior med excellent, ck och bästa tik 4 placering.

Kontakt

TOPTICS KENNEL JANINA SOMMARLUND
LOMMARVÄGEN 8
76152 NORRTÄLJE
SVERIGE
+46703032576 toptics@outlook.com
To Top